onsdag 12 juni 2013

I helgen, i lördags har det varit bröllop på Sikhalls Camping. Efter alla förberedelser kunde äntligen bröllopsfesten börja. Brudparet anlände i en fräck amerikanare och gästerna hade samlats redo att börja fira. Vädret var fint förutom att det kom en regnskur precis innan insläppet i restaurangen. Jag tror att gästerna klarade sig ganska bra från regnet, i annat fall får man ändå vara glad då en skur betyder lycka för brudparet.

Här börjar bröllopsfesten. Välkomna att följa med in!



Festen startar med bubbel och mingel...........
Här är det uppdukat med bubbel i baren.


.......för att sedan fortsätta in i restaurangen. Det bjöds på italiensk buffé och efter det bjöds det på bröllpstårta! Festligheterna fortsatte hela kvällen. 
Och fest var det verkligen, inte minst när The Visiting Stones fanns med under kvällen. Det bandet vill jag verkligen ha tillbaka mer i sommar, hoppas det blir så.


Nästa dag blev det ett underbart väder. Dagen började med en frukostbuffé som dukats upp i restaurangen. De flesta övernattande gäster kom faktiskt upp och åt trots festligheterna kvällen innan.



 Jag passade på att ta en promenad i det fina söndagsvädret efter frukosten och det var många med mig som gjorde detsamma.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar